Ειναι δυνατό το χτεσινό έκτρωμα “Μνημόνιο 3 ” ν’ ακυρωθεί και να πεταχτεί στον σκουπιδοτενεκέ ?

”Kομματικές πειθαρχίες”, ΜΟΝΟ σε διεφθαρμένα, αντιδημοκρατικά καθεστώτα ισχύουν.

Μπορεί να ακυρωθεί το ”Μνημόνιο 3” που ψήφισε η ”Βουλή”, αν το θέλει ο λαός (και βάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προ των ευθυνών του, έναντι του ‘Εθνους, ζητώντας του να ΜΗΝ υπογράψει τον Νόμο)

Στις 7 Νοεμβρίου 2012, η ”Βουλή των κομματικών κοπαδιών”, με ψήφους 153 υπέρ, ψήφισε το άθλιο-εξοντωτικό ”Μνημόνιο 3”, δηλαδή: «’Εγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012».

Γιά να έχει ισχύ το νομοσχέδιο πρέπει να υπογραφεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν πιεστεί (με γράμματα, υπογραφές, τηλεφωνήματα, διαδηλώσεις κ.ά.) από τον λαό (και τα ”αντιμνημονιακά” κόμματα) ο πρόεδρος, να ΜΗΝ το υπογράψει, τότε ισχύει το ακόλουθο:       «Σύνταγμα – ‘Αρθρο 42: (‘Εκδοση και δημοσίευση των νόμων)
1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τη Bουλή μέσα σε ένα μήνα από την ψήφισή τους. Mέσα στην προθεσμία που προβλέπεται στο προηγούμενο εδάφιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
2. Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Bουλή εισάγεται στην Oλομέλειά της και, αν επιψηφιστεί και πάλι με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών κατά την διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκδίδει και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του».

153 βουλευτές ψήφισαν ”ΝΑΙ” στο Μνημόνιο 3, δηλ. στην εξαθλίωση του λαού πρός όφελος των δανειστών και τραπεζών. Διαγραφή 6 βουλευτών ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ, που δεν ψήφισαν ”ναι”.Στις τελευταίες εκλογές, 48.2% έλαβαν τα ”μνημονιακά” κόμματα και 51.8%, τα αντιμνημονιακά. Εξαιτίας του άθλιου εκλογικού νόμου, του κράτους των απατεώνων, η μειοψηφία… αποφασίζει και κυβερνά!!!Οι 153 δουλοπρεπείς ”NAI-ναί-κοι” που είπαν το ΝΑΙ… σε όλα γιά το ”Μνημόνιο 3”… (Τα ονόματα)

Koινοβουλευτική Χούντα στην Ελλάδα, με…κομματική πειθαρχία! Επίορκοι και δουλοπρεπείς κυβερνούν, ενδιαφερόμενοι γιά το ”εγώ” τους και τα βρώμικα κόμματά τους, αλλά όχι γιά την χώρα
Η συγκυβέρνηση των ψευτών-εκβιαστών του Α. Σαμαρά, με τα ”μέτρα” εξαθλιώνει τον λαό. Με την ”δόση” σώζει τράπεζες-δανειστές, αλλά αυτήν την χρεώνεται ο λαός

Επεισόδια. ”Προβοκάτσιες” του κυβερνητικού παρακράτους γιά επίθεση της αστυνομίας.
Ελλάδα, Βουλή συζήτηση γιά πολυνομοσχέδιο (Μνημόνιο 3): Αυτή δεν είναι Βουλή, είναι καφενείο κρατικοδίαιτων αργόσχολων και ανεύθυνων, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τον λαό. Αυτό δεν είναι κράτος, αλλά παρακράτος πολιτικής- κομματικής ”μαφίας” φιλοτομαριστών-κλεπτοκρατών. Συζήτηση, υποτίθεται στην Βουλή, γιά το ”
πολυνομοσχέδιο-Μνημόνιο 3”, αλλά ελάχιστες αναφορές σε αυτό. Μόνο τα συνηθισμένα, στην Βουλή, ”ξεκατινιάσματα” των πολιτικών-κομματικών συμμοριών του αμαρτωλού παρελθόντος.

Από τον τόνο ομιλίας των περισσότερων, φαίνεται καθαρά ότι αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Η μεγάλη κοροϊδία: Oύτε ένα ευρώ του δανείου των 31 δισ. πάει στους ‘Ελληνες!

Το bonus των 50 βουλευτών ψήφισε το μνημόνιο ΙΙΙ

Χθες το βράδυ καταλύθηκε στην ουσία κάθε τελευταία υποψία δημοκρατίας σ’ αυτόν εδώ τον πολύπαθο τόπο. Μια μειοψηφία του πολιτικού συστήματος που ανήλθε στην εξουσία εξαπατώντας πολιτικά ακόμα και αυτούς που το ψήφισαν, κρέμασε στο σταυρό της εξαθλίωσης τον ελληνικό λαό.

Δύο κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που…συγκέντρωσαν στις τελευταίες εκλογές το 41,94 % των εγκύρων ψήφων (ΝΔ 29,66 % και ΠΑΣΟΚ 12,28 %), δηλαδή μια καθαρή μειοψηφία, κρέμασαν την Ελλάδα. Πως το κατάφεραν αυτό; Μα φυσικά με τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, που έδωσε δώρο στο πρώτο κόμμα 50 βουλευτές. Από τους 153 βουλευτές που υπερψήφισαν χθες το τρίτο μνημόνιο, οι 50 είναι το bonus του εκλογικού νόμου.

Αν υπήρχε πραγματικά δημοκρατικός εκλογικός νόμος, δηλαδή απλή αναλογική τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα είχαν μόνο 126 βουλευτές (300 Χ 41,94%). Στην περίπτωση αυτή, όχι μόνο το χθεσινό, αλλά κανένα μνημόνιο δεν θα είχε περάσει ποτέ, κανένα ξεπούλημα και βίαιη φτωχοποίηση δεν θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά και οι δανειστές θα χειρίζονταν το ελληνικό ζήτημα εντελώς διαφορετικά από την αρχή. Αφού όμως βρήκαν ένα ολοκληρωτικό πολίτευμα και θεσιλάγνους πολιτικούς που δεν ελέγχονται από πουθενά, κάνουν εύκολα το παιχνίδι τους

Να λοιπόν γιατί χρειαζόμαστε επειγόντως πραγματική δημοκρατία.

Σχολιαστε