Ειμαστε στην παράταση ….λιγο πριν την χρεοκωπία και την προσπάθεια των διεθνών τοκογλύφων να εφαρμόσουν καθε αρνητική συμφωνία..

Αλλα δηλώνει ο κλήτηρας των Τραπεζών Παπαδήμος και αλλα λενε οι πολιτικοί αρχηγοί.Βέβαια ο κλητήρας Λουκάς αναφέρει οτι αν δεν συμφωνήσουν οι αρχηγοί και δεν ψηφιστουν τα μέτρα δεν θα επέλθει συμφωνία και θα χρεοκωπήσουμε.Η αλήθεια ειναι οτι εχουμε χρεοκωπήσει και ο Τραπεζοφύλακας Λουκάς προσπαθει να πάρει οτι μπορει τελευταίο για να αρχισουν οι κατασχέσεις και η αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.Οι κρεμάλες οπου νάναι βγαίνουν.Σε λιγες μέρες ξεκινούν ολα.Πειτε το Επανάσταση…κατι σαν Αργεντινή και χειρότερα….Οι μερες της χουντας ειναι μετρημένες…Βεβαια  ο αγώνας τους για σωτηρία!!!! συνεχίζεται.Ειμαστε στην παράταση….Ο Λουκάς θα ταξιδέψει στην Ευρωπη να τους πει τα νέα οτι δήθεν οι διαπραγματεύσεις για το psi ολοκληρώθηκαν και έχει επέλθει συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές για κούρεμα 70%.
Οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο τις τελευταίες ημέρες, κατέληξαν σε συμφωνία μετά και την σύμφωνη γνώμη (?????) των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδημο.

Η επίτευξη της συμφωνίας πάντως δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν την επιστροφή του Παπαδημου από τις Βρυξέλλες πιθανότατα δευτέρα βράδυ, η τρίτη πρωί. Η συμφωνία έχει ήδη κοινοποιηθεί και εγκριθεί από το Δ.Ν.Τ την ΕΚΤ και τους εταίρους της Ε.Ε .Συμφωνία επετεύχθητε επίσης και επί των βασικών αρχών του νέου μνημονίου. Ελα ομως που ολα αυτα ειναι προσχηματικά γιατι ο Λουκάς ξέρει οτι δεν θα περάσει τίποτα και ενω αυτα θα λένε τα βοθροκάναλα ειναι για να μας βρουν απροετοίμαστους..Ολα φίλοι μας  θα συμβουν ξαφνικά..θα γινουν  σημεία και τέρατα…..Η ωρα της απελευθέρωσης πλησιάζει…Μετα την παράταση ακολουθούν τα πέναλντυ και μετα μπαινουν μέσα στο τερεν οι φίλαθλοι…Καλή Λευτεριά
Ελα

Σχολιαστε