Δυο μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν Βρετανό στρατιώτη σε δρόμο του Λονδίνου…Φτιάξτε τους και Τζαμί στην Αθήνα!!!

Ο στρατιώτης αποκεφαλίστηκε μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δράστες έμοιαζαν με μουσουλμάνοι και φώναζαν “ο Θεός είναι μεγάλος” ή όπως λένε στα αραβικά “Αλλάχ άου άκμπαρ”, σύμφωνα με το BBC. Σαν να μην συνέβη τίποτα, ο ένας εκ των δυο δραστών που αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη στη μέση του δρόμου, στο Γούλουιτς του Λονδίνου, μίλησε στην κάμερα -αντί να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος- λίγο πριν από τη σύλληψή του. Η εικόνα σοκάρει, καθώς τα χέρια του είναι ματωμένα, ενώ ακόμα κρατάει το μαχαίρι, με το οποίο μαχαίρωσε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

 Όπως είπε για αυτό το άγριο έγκλημα: “Ορκιζόμαστε στο όνομα του Παντοδύναμου Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό ήταν γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Ο Βρετανός στρατιώτης ήταν αντίποινα. Ζητούμε συγγνώμη από τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να δουν αυτό το θέαμα, αλλά στους δικούς μας τόπους, οι γυναίκες βλέπουν τα ίδια. Εσείς δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Αλλάξτε κυβέρνηση. Δεν νοιάζονται για εσάς”.

Οι δράστες, από τα “πολιτιστικά ιδρύματα” με την χορηγία της Τουρκίας και του Καταρ, που επίσης χορηγούν τον Κάμερον και το κόμμα του. Που με την σειρα του χορηγεί την γενοκτονία του Συριακού λαού. 
Όπως ακριβώς και με τους Τσετσένους στην Βοστόνη η την Αλ Κάιντα. Όταν έσφαζαν Ρώσους, και Σέρβους ήταν χρηματοδοτούμενοι σύμμαχοι – μαχητές του τζιχάντ. Όταν έσφαζαν μωρά στο Μπεσλάν, ήταν απελευθερωτές. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.Τώρα οι Βρετανοί πήραν μία γεύση από αυτό που καλλιεργούν στην Συρία.

Σχολιαστε