Δολοφόνησαν δυο μέλη της Χρυσής Αυγής.Κάποιοι επιζητούν εμφύλιο…

Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε το απόγευμα.
Μία μοτοσυκλέτα έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του κόμματος, ο συνοδηγός σήκωσε το ΑΚ-47, τους πολυβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε δύο από αυτούς τραυματίζοντας έναν τρίτο.Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.
Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» (κατ’άλλες πηγές στο Αγία Όλγα)

Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426)  ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.
Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της «17 Νοέμβρη»
Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.
Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν…

H Aνακοίνωση της Χρυσής Αυγής:“Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. 

Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε! 

ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” 

Σχολιαστε