Διάγγελμα του Σαμαρά για να ενημέρωσει ότι είναι μαλάκας!!! 2 video

Αμοντάριστο το διάγγελμα Σαμαρά!!! Πρωθυπουργός σε διάγγελμα εγκατέλειψε το πόντιουμ αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους και τον λαό που παρακολουθούσαν την ανακοίνωση για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε μείζον θέμα. Ακούστηκε να λέει «θέλω να το ξαναπώ» και η μετάδοση κόπηκε απότομα. Στη συνέχεια βγήκε ξανά στον αέρα, αυτή τη φορά με μονταρισμένο διάγγελμα. 
 «Έκαψε» επικοινωνιακά την εξαγγελία της μείωσης του ΦΠΑ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την πρωτοφανή γκάφα (μάλλον δεν ευθύνεται αυτός αφού δεν τον είχαν ενημερώσει ότι είναι «ζωντανή» η μετάδοση) να μεταδοθεί σε πανελλαδική σύνδεση μια «αυτοκριτική» που δεν συνηθίζεται: 

Στην αρχή της ανακοίνωσης των μέτρων ο πρωθυπουργός έκανε σαρδάμ και εκνευρισμένος αναφώνησε «Γ@μ@ το κεφάλι μου, μ@λ@κ@» φεύγοντας από το τηλεοπτικό κάδρο. Τώρα είτε από τη βιασύνη της ανακοίνωσης του μέτρου το αμοντάριστο πλάνο βγήκε στον αέρα, είτε δεν τον είχαν ενημερώσει ότι η μετάδοση ήταν απ’ευθείας το κακό έγινε. 
Η χώρα άκουσε τον πρωθυπουργό να απευθύνεται στον εαυτό του εκνευρισμένος με λόγια που είναι ακατάλληλα για μικρά παιδιά. Όπως και να έχει η ζημιά έχει γίνει και ο Α.Σαμαράς φαίνεται ότι δεν μπορεί να το χωνέψει. Κυριολεκτικά «τα έσπασε» στο γραφείο του κατά την διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε με το επικοινωνιακό του επιτελείο αναζητώντας ευθύνες για το φιάσκο. Δείτε το βίντεο.

Σχολιαστε