Διάγγελμα Ο-Μπάμια σε λίγο.Θα σκοτώσει τον κοσμάκη για τους αγωγούς ο πετρελαιάς ;

Ετοιμάζεται το σκυλί να ανακοινώσει τις νέες δολοφονίες. Είναι πετρελαιάς και μπίζνεσμαν.Βρισκόμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην επέμβαση που θα φέρει γειτονικές συγκρούσεις και το Γ.Π.Π.


Προβοκάτσια» (πάλι) των μυστικών Υπηρεσιών του Ισραήλ, μέσω των αντικαθεστωτικών, τα χημικά στην Συρία;

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos), μόνο 21% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία(έγιναν 21% από 9%, μετά τον εβδομαδιαίο »βομβαρδισμό» με προπαγάνδα από τα φιλικά στο ισραηλινό-εβραϊκό λόμπι, ΜΜΕ στις ΗΠΑ, όπως το CNN). O λαός, »βαρέθηκε» να πληρώνει γιά πολέμους σε Ιράκ, Αφγανιστάν και αλλού, με αποτέλεσμα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά η οικονομία της χώρας. ‘Eνα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο αμερικάνικος λαός έχει καταλάβει ήδη ότι το Ισραήλ, μέσω του »λόμπι» του, χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ γιά δεκαετίες, με τον χειρότερο τρόπο. Ενδεικτικό ότι στα τηλεοπτικά κανάλια CNN και FOX, εμφανίζονται μόνο Αμερικανο-Ισραηλινοί, ως… »αναλυτές», που προσπαθούν να »πείσουν» για την »ανάγκη» επίθεσης στην Συρία. Συνηθισμένη η πρακτική τους, την ζήσαμε πριν, με Ιράκ.

Η βρετανική εφημερίδα »Daily Mail» από τον Ιανουάριο 2013 είχε αποκαλύψει το σχέδιο:

‘Eνας από τους λόγους επίθεσης στην Συρία, είναι και η συμφωνία Ιράν-Ιράκ-Συρίας γιά μεταφορά φυσικού αέριου στην Ευρώπη


Υπήρχε σχέδιο να χρησιμοποιηθεί και η Ελλάδα γιά τον αγωγό. Γι’ αυτό φρόντισαν οι ΗΠΑ να υπογραφεί γρήγορα συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Να γιατί ο Λευκός Οίκος καλοκαιριάτικα »δέχτηκε» τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και ο αντιπρόεδρος-υπουργός Εξωτερικών της, εμφανίζεται… »πολεμοχαρής».  Θα γίνει η –αποφασισμένη μήνες πριν– επίθεση στην Συρία (γιά τοσυμφέρον του Ισραήλ)

Δεν έπεισε γιά τα χημικά όπλα, »πληροφορίες γιά χρήση τους από τον ‘Ασαντ», από μυστικές Υπηρεσίες

Cameron first to lose war vote in Parliament since 1782

«the British Parliament, reflecting the views of the British people, does not want to see British military action»

Σχολιαστε