ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2020

Το σκεπτικό της απόφασης καταλήγει ότι:

«Η ένσταση δεν έγινε δεκτή, επειδή από την μη ανακήρυξή του συνδυασμού μέχρι και την κατάθεση της ένστασης δεν προέκυψε νέο στοιχείο, που να δικαιολογεί αναθεώρηση της μη ανακήρυξης του». 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ


Το Πολιτικό σύστημα με οδηγία κάνει τις εκλογές με την απογραφή του 2001 και όχι την τελευταία απογραφή του 2011. Ετσι βοήθησε κομματικούς συνδυασμούς και πετά έξω ανεξάρτητες κινήσεις.Η Ελεύθερη Κέρκυρα ως συνεργαζόμενος συνδυασμός πέτυχε συμφωνία για να κατέβει το πρόγραμμα των 13 Δις η οποία βρίσκεται στα χέρια του Αρτέμη Σωρρα.Ο εσωτερικός πόλεμος που δεχθήκαμε δεν έδωσε πνοή στον ελιγμό μας για συνεργασία λόγω αρχηγομανίας και απειρίας από άτομα που είχαμε τον ίδιο στόχο.


Το αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν να διεκδικούμε στις εκλογές την απελευθέρωση του Δήμου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν περιμένοντας να ξεκινήσει η απελευθέρωση στους υπόλοιπους Δήμους που θα συμπαρασύρει εξελίξεις και στον Δήμο Κέρκυρας γι αυτούς που αρνήθηκαν αυτήν.

1 comment

  1. Αν ακουγανε οι κυριοι της END κέρκυρας το Χρονη που τους ελεγε οτι δεν βγαινει ο συνδυασμός απο ατομα και απο MONEY και δεν φτιαχνανε αλλο διασπαστικο ψηφοδέλτιο αλλιως θα ηταν τα γεγονότα σήμερα.Ο Σκιαδόπουλος θα ειχε 200 ατομα και δεν θα τον επηρεαζε η ποσόστωση εστω και με την απογραφη του 2001.Ουτε Τον Σωρρα ακουσανε που τους ειπε να ακολουθήσουν το Χρονη…Κριμα γι αυτο εφυγα απο την END Kέρκυρας..

    Απάντηση

Σχολιαστε