Δεν είναι και λίγα 2,5 εκατ. ευρώ για πιστοποίηση οφειλής μετά από 2 χρόνια!!! .Πως θα περάσουν το θέμα τα παλληκάρια του Γιάννη Τρεπεκλη παραμονή τ Αγιού? Με λουκουμάδες?

Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κερκυρας 6ο θέμα ειναι αναγνώριση οφειλής στην εταιρεία Λαβράνου 2.500.000 εκ.ευρω για εργασίες αποκομιδής απορριμάτων που έγιναν (!) πριν δυο χρόνια χωρίς διαγωνισμό χωρίς ανάθεση και θέλουν να τα νομιμοποιήσουν.

Τωρα αν εγινε αυτό (αποκομιδή) θα σας ελεγα ναι.Οσο για το υψος της (!!!) κανείς δεν ξέρει.Ειναι δηλαδή για 1 εκ ευρω ,για 1,5 εκ ευρω,για 2 εκ ευρω η ειναι για 2,5 εκ ευρώ? Ποιός κράταγε λογαριασμό ποιός ζύγιζε ,ποιός βεβαιώνει όλα αυτά χωρίς έγγραφα ανάθεσης η διαγωνισμό.
Η πρόσκληση στούς Δημοτικούς Συμβούλους δόθηκε  χωρίς εισήγηση ετσι ωστε να μην ξερουν το ποσό πιστοποίησης πράγμα ανεπίτρεπτο και πονηρό και συνεπώς αυριο θα ξέρουμε αν τελικά ο κ.Ρίγγας (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) δώσει τις εισηγήσεις ως οφείλει η θ ακούσουμε το «σμπάρο» στη συνεδρίαση τελευταία στιγμή!!!

Το Θέμα  στην αυριανή συνεδρίαση  θα εισηγηθεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Μωραιτης και θα εχει πραγματι πολύ ενιαφερον απο τη Νομική του  πλευρά  αλλα πως θα ψηφίσουν και ποίοι θα βάλουν την υπογραφή τους….Το θέμα αναγράφεται στην ημερήσια διάταξη ως εξής:Λήψη Αποφάσεως  περί αναγνώρισης οφειλής  για την εκτέλεση εργασιών αποκομιδής απορριμμάτων και εργασιών καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων στις Δ.Ε. Φαιάκων  – Κασσωπαίων – Παρελίων – Αχιλλείων – Εσπερίων – Θιναλίων και έγκρισης του διακανονισμού αποπληρωμής της ανωτέρω οφειλής. (Εισηγητής: κ. Σ. Μωραϊτης).

1 comment

  1. O Tρεπεκλής και τα παλληκάρια του συνεδριάζουν σχεδόν μόνοι τους αφού πολλοί σύμβουλοι δεν παρουσιάστηκαν διαμαρτυρόμενοι για την ημέρα της συνεδρίασης (Παραμονή τ Αγίου Σπυρίδωνος) ενώ θα μπορούσαν να συνεδριάσουν άλλη μέρα. Αυτή την ώρα συνεδριάζουν στη «γιαφκια» του Μον Ρεπό χωρίς Τηλεοπτική μετάδοση αφού τα δυο κανάλια Corfu και START άλλο πρόγραμμα ενώ το Start είχε προγραμματισμένο για σήμερα απ ευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό του πολιούχου της Κέρκυρας. Όλα αυτά τα πονηρά τα ήξεραν τα παλληκάρια του Τρεπεκλή και διάλεξαν «σκόπιμα» αυτή τη βραδιά για να συζητήσουν για τα 2,5 εκατομμύρια ,,,

    Απάντηση

Σχολιαστε