Δεν είναι είδηση ότι λένε τα βοθροκάναλα της Αθήνας και τα μεγάλα ονόματα.

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Ενα ντοκιμαντέρ που ανέβασε η Ζούγκλα και πολύ έντεχνα προσπάθησε το Παρακράτος να επηρεάσει τους πολίτες  που προσπαθούν να απελευθερωθούν είναι το θέμα μας σήμερα.Βλέποντας ότι η κίνηση ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα είναι αγκάθι στα μνημονιακά αρπακτικά κάθε κίνηση απελευθέρωσης θα κτυπηθεί από τους Τοκογλύφους και όλα τα υπαλληλάκια της Τρόικας.Αυτό έγινε μέσω του Ντοκιμαντερ.Ο πολίτης νομίζει ότι είδηση είναι ότι μεταδώσουν  ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Οχι κύριοι τόσα χρόνια τρώτε το «φαγητό» που σας σερβίρουν.Έτσι φθάσαμε εδώ με την Τεχνητή τους κρίση.Τα θέματα ομολόγων -μετοχών είναι εξειδικευμένα και ο καθένας μπορεί να σας εξαπατήσει για να υποστηρίξει τους τοκογλύφους και να σταματήσει το δρόμο για την απελευθέρωση της Χώρας.Το ίδιο το Κράτος μέσω της Δικαιοσύνης αθώωσε τον δήθεν απατεώνα Σωρρα με Κρατική Σφραγίδα και κάποιοι θορυβήθηκαν από τον μάρτυρα του Ροτσιλντ κύριο Ρήνο.

Ο Κλουζώ που έβαλαν τα συμφέροντα δηλαδή αυτοί που θέλουν να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο της Χώρας μας που μας θέλουν αλυσοδεμένους με τα μνημόνια δεν μπορεί να εμποδίσουν την πορεία απελευθέρωσης.Η END και ο Σωρρας θα χτυπηθεί με όλα τα όπλα των Τοκογλύφων.Συνεπώς δεν είναι είδηση ότι ακούτε από τα βοθροκάναλα και τους συνεργάτες τους.Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα χρησιμοποιούν όλες τις Βρώμικες διαδρομές όλα τα Δημοσιογραφικά παπαγαλάκια. Είναι τεράστια τα συμφέροντα.Το διακύβευμα τους  είναι η μη  κατάρρευση των Τοκογλύφων.
Με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσουν να συκοφαντήσουν την προσπάθεια απελευθέρωσης…Ξυπνήστε…… οι αράχνες θα υφαίνουν ιστούς για να αποτρέψουν την απελευθέρωση μας.Ξέρουν ότι οι πολίτες έχουν στραφεί για ενημέρωση στο διαδύκτιο. Θα κτυπήσουν και μέσα από αυτό.Προστασία και αλήθεια θα βρείτε από τις σελίδες απελευθέρωσης.Τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Δημοσιογραφίας έχουν μετατραπεί σε συνεργάτες των Τοκογλύφων και των επικυρίαρχων…μην τσιμπάτε..Ότι λάμπει φίλοι μου δεν είναι χρυσός..
.Όποιος έχει στοιχεία ότι ο Σώρρας και στην END είναι απατεώνες ας τα δώσει ξανά στο Γεωργιάδη να κάνει άλλη μια μήνυση να γλυτώσουν τους Ελληνες αφού μας αγαπούν τόσο πολύ στη  Ζούγκλα.Το ντοκιμαντερ και τα άλλα κόλπα που επιστρατεύουν  τα μπουμπούκια του Παρακράτους για να μείνουμε στα «καλά» μνημόνια για επόμενα 50 χρόνια  που δήθεν μας «σώζουν» και  μενοντας στο Ευρω θα  τρώμε με ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ απο τους κάδους απορριμάτων θα συνεχίζουμε να  πληρώνουμε ενοίκια στα σπίτια μας, θα συνεχίσουμε να  βλέπουμε τα μαθήματα φοροτρομοκρατίας από τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης κλεισμένοι ως ζωντανοί-μελλοθάνατοι   στο νέο  Νταχάου της Χώρας μας με διοικητές τους Στρατάρχες Μπένι και Σαχλαμαρά !!! 
Χρόνης Προσαλέντης Υπ.Δήμαρχος με την Ελεύθερη Κέρκυρα
Σας  αναδημοσιεύουμε  παρακάτω την παρέμβαση του Μάρτυρα σε δίκη υπέρ του Ρότσιλντ κυρίου Ρήνου του «ντεντέκτιβ» τύπου Κλουζώ στο ντοκιμαντέρ της Ζούγκλας στον Αλφειό και την απάντηση της Βικυς Χαραλάμπους για ενημέρωση σας.

Ρήνος στον Αλφειό:


«Κάποιος να ενημερώσει την κα Βίκυ Χαραλάμπους ότι σε τρεις (3) επιστολές το γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής αποκαλεί την υπόθεση απάτη και τα έγγραφα πλαστά. Αυτές δεν βγήκαν ακόμη στον αέρα. Αν νομίζει ότι τα έγγραφα που έχω εγώ είναι παραποιημένα, ας προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον μου και να είναι έτοιμη για τη ψευδή καταμήνυση. Κατά τα άλλα, θα στείλει ΕΞΩΔΙΚΟ και περιμένει να δικάσει δικαστής το εξώδικο;;;;; Αξιότιμη κα Χαραλάμπους να βγείτε στον αέρα απέναντι μου και να μου αραδιάσετε αυτά που λέτε, αλλά με αντίλογο, όχι με πλύση εγκεφάλου σε αγνούς πατριώτες που τους δουλεύετε ψιλό γαζί. Κατά τα άλλα, να προσεύχεστε μην συνδυαστούν τα έγγραφα με τα έγγραφα που έχετε υποβάλει στο ποινικό δικαστήριο, γιατί θα γίνει κόλαση…»


Απάντηση απο Βίκυ Χαραλάμπους:

«Ενημερώστε τον κο Ρήνο, ότι προσεύχομαι.. Μακάρι να φτάσουμε στα δικαστήρια και να δικαστεί..

Τα στοιχεία που θα βγουν θα είναι τόσα που θα δω τι θα πει κανείς. 

Από την πρώτη μέρα δεν κάνετε άλλο από του να λασπολογείτε.

Παραμυθιάζετε τον κόσμο και προσπαθείτε με κάθε μέσο να δημιουργείτε φαντάσματα. Μπήκατε σε εκπομπές με παραποιημένα έγγραφα που είχατε την αναίδεια να τα χώσετε και στον φάκελο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και να το στείλετε και στην κυβέρνηση, το κυκλοφορήσατε και στη βουλή πάνω από το δικό μας! Και όταν εγώ το είδα και έκανα επιστολή να μου πουν ποιος το κατέθεσε αυτό μέσα στον δικό μας φάκελο το έβγαλαν από τον φάκελο και έκαναν την πάπια! Κάποιοι όμως μίλησαν και αυτό θα βγει όταν πρέπει.

Προχωρήστε αφού έχετε τα μέσα να κατηγορήσετε και ας μπούμε φυλακή. Έτσι θα γλιτώσει ο τόπος από εμάς τους λωποδύτες (όπως μας χαρακτηρίζετε) και θα μείνετε εσείς τα καλά παιδιά… και που θα σας πούμε όλοι εύγε που σώσατε και που καθαρίσατε τον τόπο!

Σας προκαλώ, καταθέστε αγωγή για να πάμε στα δικαστήρια, αφού έχετε όσα λέτε. Και να καλέσετε και μάρτυρα τον Υπ. Οικονομικών της Αμερικής, τον Προβόπουλο, και τον Στουρνάρα για να είμαστε όλοι εκεί! Καλό θα μας κάνει!

Και εγώ ΔΗΛΏΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι δέχομαι να κρατηθώ ως ενέχυρο για όλη τη διάρκεια της δίκης!

Τα ίδια που λέγατε τόσο καιρό. 3 χρόνια τώρα κάνατε κάθε αλχημεία για να παρουσιάσετε το θέμα κεντώντας το κάθε φορά με τα ίδια αλλά με μια μάσκα διαφορετική κάθε φορά.

Πείτε λοιπόν στον «Γιατρό» ότι προκαλώ να πάμε σε έλεγχο τώρα, με κάμερες μέσα στο Υπ. Οικονομικών και την Κεντρική Τράπεζα αν χρειαστεί, παρουσία μαρτύρων και να ακολουθηθεί η ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία, που μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Καλό είναι, ο εν λόγω γιατρός, να μάθει αυτήν τη διαδικασία για να μην πέφτει σε αυτές τις γκάφες που βγαίνει και δημόσια και τις ανακοινώνει!

Αφού λέτε ότι έχετε την άνεση να τηλεφωνάτε στο Υπ. Οικονομικών της Αμερικής και να συζητάτε για τα χρεόγραφα και όπως υπαινίσσεστε το βρίσκετε και εύκολο (και μάλιστα κάνατε και σχόλιο μπας και δεν το χάψουμε.. όχι όπως στην Ελλάδα.. σας απαντούν εκεί,, όπως είπατε) και να ρωτάτε για χρεόγραφο που δεν έχετε το γραπτό δικαίωμα του δικαιούχου για να πράξετε και ενώ ο ίδιος δικαιούχος δεν το έχει ενεργοποιήσει για να μπορεί να ελευθερωθεί τέτοιος έλεγχος!!!

Για μπείτε λοιπόν σε λογαριασμό του UCC1 από το τηλέφωνο και να μας υποδείξετε ότι εκεί είναι καταγεγραμμένο ότι είναι παράνομο το χρεόγραφο που βρίσκεται στη νομή και κατοχή του Σώρρα! Και να το πάρουμε γραπτώς και εμείς αυτό το «παρασκεύασμα» για να κινηθούμε αναλόγως!

Και να μου υποδείξετε και εμένα της αδαούς πως μπορεί ολόκληρο το Δημόσιο της Αμερικής να αφήνει να κυκλοφορούν έξω ο Σώρρας και η ομάδα του, να έχουν καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση, να έχουν μηνύσει την κυβέρνηση, να έχει κερδηθεί δικαστήριο και ακόμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Και το ίδιο ισχύει για την Κυβέρνηση Ελλάδος και Κύπρου..

Άρα πρέπει πραγματικά να είμαστε τόσο παντοδύναμοι που τι να σου πω! Είμαστε και πάνω απο τα Κράτη και τους Θεσμούς! Τι Μεγάλη δύναμη λοιπόν διαθέτουμε!!!!!

Μπράβο μας λοιπόν αφού έχοντας τα πάντα ανάποδα εμείς καταφέρνουμε να είμαστε έξω και να κυνηγάμε να γίνει αποδεχτή η πρότασή μας και να μηνύουμε κυβερνήσεις κτλ!

Και γιατί λοιπόν η κυβέρνηση της Ελλάδος αλλά ούτε και της Κύπρου, δεν απήντησε έστω και γραπτώς να μας πετάξουν από το σβέρκο τους και να ησυχάσουν; Παραμόνο βγαίνετε εσείς και λέτε τα δικά σας;

Και έτσι για να τελειώνουμε με την ανοησία που αφορά το θέμα Wozney! Ο δικαιούχος είναι ο Σώρρας. Κατ” εντολή του εκδόθηκαν οι τίτλοι το 2012. Το όνομά του βρίσκεται στον λογαριασμό και δεν μας απασχολεί κανένας άλλος. Σε ένα χρεόγραφο δύο ΜΟΝΟΝ έχουν σχέση.

Ο Οφειλέτης (US Dept of Transportation δια μέσου του US Treasury- Offset payments) και ο Δικαιούχος Αρτέμης Σώρρας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

Ο Σώρρας, δικαιούται να χρησιμοποιεί όποιον γουστάρει για να του κοινοποιήσουν – μεταφέρουν το χρεόγραφο προς το Αμερικάνικο Δημόσιο και να αναρτηθεί στην οθόνη. Εάν αυτός ονομάζεται Ρήνος, Wozney, Χοίρος, Χελώνα, δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία και δεν αλλάζει η οφειλή!

Σημασία έχει αν υπάρχει η νόμιμη σχέση του δικαιούχου Σώρρα με τον οφειλέτη, εάν υπάρχει η οφειλή και αν αυτό το έχει απορρίψει ή όχι η Αμερικάνικη Κυβέρνηση. Αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ γιατί η Αμερική δεν είχε πρόβλημα. Αν είχε θα το έθετε από μόνη της και δεν χρειάζεται εσάς να το κάνει!

Δεν θα ιδρύσετε εσείς νέους νόμους του πως ελέγχεται ένα χρεόγραφο- διεθνής συναλλαγματική IBOE. Υπάρχει νόμος και όλα τα άλλα είναι αστεία για τα καφενεία!

Βρείτε παρακαλώ λίγο καλύτερα πράγματα να λέτε γιατί βαριόμαστε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια.

Εμείς ζητάμε να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ kai Όχι το αντίθετο!

Και εσάς, αφού λέτε είστε ΈΛΛΗΝ στο γένος και στην ψυχή, τότε τι πιο καλό, αφού εμείς δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ κάτι από την Κυβέρνηση πέραν του να κάνει τα δέοντα, να δεχθεί την Πρόταση και να Προβεί στον έλεγχο του χρέους και οι ιθύνοντες να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Άρα γιατί σας χαλάει αυτό;

Γιατί δεν συμπορεύεστε και εσείς να το καταφέρουμε να δούμε τελικώς τι μας γίνεται και να αρχίσουμε να ζούμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι;

Οπότε του τι θα κάνω εγώ είναι δουλειά δική μου.

Καλώ εσάς που κατηγορείτε, να προχωρήσετε και να φτάσουμε την Κυβέρνηση να ελέγξει και εμείς ας πάμε και στα δικαστήρια..

Βάλτε και από αυτούς τους κρυφούς σας «φίλους» να το σπρώξουν για να μπορέσει να δικαστεί γρήγορα μια τέτοια δίκη… Να δικάσουμε όλοι να δούμε όλοι την ΑΛΗΘΕΙΑ που καίει!

Για ελάτε να γίνει η επιλογή των δικαστών από κλήρο.. Να βάλουμε και επόπτες από εξωτερικό δικαστήριο για να μην μπορεί να παρεκτραπεί κανείς. Να συνδεθούμε και με όλα τα κανάλια του πλανήτη άρα να γίνει σε κοινή θέα για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση και να πάμε όλοι εκεί που πρέπει όταν τελειώσει.

Και έχω πολλά μαζεμένα. Και θα το χαρώ πραγματικά πολύ!

Υ.Γ.

Αφού έχετε έγγραφα και απειλείτε ότι δεν παρουσιάστηκαν ακόμα.. Καλό θα μας κάνει να παρουσιαστούν να τελειώνουμε και με αυτά, να δούμε τι αλχημεία θα είναι και αυτή πάλι… Για ρίξτε λοιπόν. Περιμένω

Πάμε λοιπόν να δικαστούμε σας περιμένω να προχωρήσετε και να δούμε τελικά το ΦΩΣ να λάμψει!»

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σχολιαστε