ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΓΙΑ “ΣΤΗΣΙΜΟ” ΤΗΣ Χ.Α.- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΜΙΧΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ασφαλείς πηγές, ο πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος, είχε “καλωδιωθεί” από τρίτα πρόσωπα άλλες τρείς φορές στο παρελθόν ώστε να υπάρξουν παραδοχές περί “στησίματος” της Χ.Α , περί κηδεμόνευσης της δικαιοσύνης και περί “παρεμβάσεων” της εκτελεστικής εξουσίας. 


 Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να έχει συνομιλήσει και “καλωδιωθεί” -με αποτέλεσμα να υπάρχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό και καταγεγραμμένος ήχος αλλά και εικόνα- εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη και από τους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο. 


Επίσης οι πληροφορίες λένε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να γνωρίζει επακριβώς τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Αθανασίου και προισταμένης του Πρωτοδικείου. Ο εκπρόσωπος της Χ.Α αφήνει να εννοηθεί  ότι “ξέρει επί λέξει” τι έχει ειπωθεί, λεχθέντα που παραπέμπουν ευθέως σε πιθανή γνώση και με το κατάλληλο “υλικό” του διαλόγου. 


 Εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα φέρεται να γνωρίζει και ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος: “Μου στέλανε συνέχεια αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας για να ψαρέψουν ψευδομάρτυρες. Ρώτησα τον Μπαλτάκο τι συμβαίνει και γιατί πάνε να με στήσουνε. Μου απάντησε: “Ήταν από την αντιτρομοκρατική”. Και ο Νίκος Μίχος άφησε να εννοηθεί ότι ο διάλογος μπορεί να έχει καταγραφεί. 


 Τέλος Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος φέρεται να έχουν γνώση από υλικό που δείχνει “πρωτοκλασσάτους” βουλευτές της ΝΔ να αποδέχονται “το στήσιμο και την σκευωρία” κατά της ακροδεξιάς παράταξης.


elatora

Σχολιαστε