Για να μην αλλαξουν τους κανονισμούς του 1970 επιδότηση σε πλοίο μόνο για επιβάτες και χωρίς ΙΧ για τα Διαπόντια!!!!!

azimut-high-speed-550x330-1

ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΟΧΟ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΞΕΚΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ HIGH SPEED AZIMUT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΟΙΟ  ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ

Το δούλεμα πάει συνεφο και αντι για αναβάθμιση της γραμμης στα Διαπόντια θα ζησουμε την  υποβάθμιση με επιδότηση σε Ιδιωτική εταιρεία  για να αγοράσει η να νοικιάσει άλλο πλοίο που ΘΑ δρομολογηθεί όταν το βρει στην αγορά ο πλοιοκτήτης του.

Απο τις 05 Ιουλίου που χάλασε το Αλέξανδρος τα νησιά Ερείκουσα Μαθράκι και Οθωνοί είναι αποκλεισμένα και δεν μπορούν να γίνουν κανονικά οι τροφοδοσίες η μεταφορά υλικών καθώς και η μετακίνηση ΙΧ και φορτηγών!!!

Και αφού αποφάσισε το ΣΑΣ αύξηση της επιχορήγησης βάζουν ένα πλοίο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΙΧ παρά μόνο επιβάτες έτσι ωστε να ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ να μπορέσει να αγοράσει άλλο με τα χρήματα της ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ….Ούτε δάνειο θα χρειαστεί ο νέος πλοιοκτήτης ….Τελικά θέλουν να χρηματοδοτήσουν συγκεκριμένη εταιρεία και συγκεκριμένο πλοιοκτήτη. Θέλουν να δώσουν την γραμμή στον Κώστα Αντιοχο και το πλοίο που του έδωσαν το καλοκαίρι αλλα 7-8 εκατομμύρια ευρω επιδότηση για τη δρομολόγηση του απο Κέρκυρα σε Ζάκυνθο!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ? Επιβάτες παίρνει και το ΠΗΓΑΣΟΣ απο τον Αγιο Στεφανο .Γιατί να επιδοτηθεί πλοίο που δεν μπορεί να μεταφέρει ΙΧ Φορτηγα -ψυγεία κ.λπ?

Οπως είχαμε δημοσιεύσει οι συζητήσεις που έγιναν πριν τους τελευταίους διαγωνισμούς με το πλοιοκτήτη έγινε για να συμφωνηθεί το πόσο που θα ήθελε ο νέος πλοιοκτήτης και τα χαραχτηριστικά του πλοίου αντί να αλλάξουν τους κανονισμούς που ισχύουν απο το 1970 για να βρεθεί πλοίο που είναι ικανό να μεταφέρει εκτός από επιβάτες ΙΧ-Φορτηγά και Υλικα.Απο  4.300 ευρώ που ήταν  η επιδότηση για το πλοίο Αλέξανδρος τώρα   θα είναι 5.100 ευρώ ανά δρομολόγιο για τον κ.Αντίοχο.Μασησε την επιδότηση από την γραμμή του καλοκαιριού περίπου 7 εκ ευρώ και τώρα θα μασήσει και αυτή…εις βάρος της αναβάθμισης της γραμμής που θα μπορούσε να γίνει αν άλλαζαν τους κανονισμούς του 1970.

 

Το πλοιο που θα βάλουν είναι το HIGH SPEED AZIMUT που μπορεί να μεταφέρει ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!! Και βέβαια το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο Δημος Κέρκυρας με τους Αντιδημάρχους των νησιών το θεωρούν λύση και θα ακολουθήσουν διθύραμβοι!!!! Διοτι δεν έβρισκαν δήθεν πλοιοκτήτη και πλοίο και “αναγκάστηκαν¨σε αυτή τη ¨λύση”…

 

αντιοχοσ πλοιο

Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ HIGH SPEED AZIMUT  κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button