Γερμανία: «Δεν θα λάβουμε αύριο αποφάσεις»! Δεν παίρνει τα δις η Ελλάδα και παραδίδει τα κλειδιά της Χώρας

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έδωσε τα κλειδιά της χώρας με το πραξικόπημα των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου (εκτός και αν μας έχει κηρυχθεί πόλεμος και δεν το ξέρουμε) προκειμένου να λάβει την δόση που θα διατηρήσει την πολιτική και οικονομική ελιτ στην εξoυσία, η Γερμανία αρνείται και πάλι να δώσει την υπεσχημένη δόση αύριο στο Eurogroup! Πριν λίγη ώρα, η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι «Στο αυριανό Eurogroup δεν θα ληφθούν τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα»!

«Στο Eurogroup θα αναζητήσουμε μια κοινή γραμμή για την Ελλάδα»,
τόνισε η Μαριάν Κότε και χαρακτήρισε «αδιανόητο» ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που βρίσκεται στα χέρια του επίσημου τομέα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προσέρχεται στο αυριανό Eurogroup αποφασισμένη να προτείνει οριστική λύση για την Ελλάδα, αλλά όλες με ένα μοναδικό στόχο: Την βιωσιμότητα του χρέους και το 120% επί του ΑΕΠ το 2020!

 
Στο αυριανό Eurogroup η τρικομματική κυβέρνηση βάζει – και επίσημα – τον εαυτό της σε διακοσμητικό ρόλο! Τα πάντα θα περνούν, πλέον, από τα χέρια της τρόικα και «με τη βούλα», μιας και οι δανειστές έχασαν κάθε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες αυτής της χώρας.

Βάζουν υπερεπίτροπο στις τράπεζες για να ελέγχει τα δάνεια που ..φεύγουν, δίνοντας «ευρωπαϊκό» αέρα στο τραπεζικό σύστημα. Οι τραπεζίτες που πάλευαν να με «νύχια και με δόντια» να μην πάρει τον έλεγχο το κράτος, τώρα βλέπουν ότι το θέμα ξεφεύγει από τα σύνορα. Διπλή πανωλεθρία δηλαδή…

Την ίδια ώρα, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα πάντα περνάνε υπό έλεγχο: έσοδα και δαπάνες της γενικής κυβέρνησης. Τι σημαίνει; Ότι θα έχουμε πάνω από το κεφάλι μας κάθε μήνα επόπτες που θα μας επιβάλουν αυτόματες μειώσεις σε περιπτώσεις αποκλίσεων.

Οι βουλευτές με όσα ψήφισαν χάνουν κάθε έννοια ύπαρξής τους στο κοινοβούλιο. Οι ίδιοι το μόνο που έκαναν ήταν να πάρουν στα χέρια τους δεκάδες σελίδες με μέτρα, που τα ψήφισαν χωρίς να προλάβουν καν αν τα διαβάσουν, στηριζόμενοι στις ενημερώσεις των κομμάτων τους.

Τώρα, η κυβέρνηση τους παρέκαμψε τελείως, με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες ούτε καν περνούν από τα χέρια των εκλεγμένων βουλευτών.

Ποιος διαφωνεί, ότι αύριο παραδίδουμε τα κλειδιά της χώρας; Τι δουλειά έχουν να κάνουν πλέον οι βουλευτές;

Σχολιαστε