Βούλτεψη: Θα κλείσουν τα ΑΤΜ αν ο Τσίπρας κάνει «παλικαριές» στην Ευρώπη

voult.sofiaΣε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο» ανέφερε,…μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.


Όπως σημείωσε, «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή είπε πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη -όπως είπε- δικαιοσύνη θα το αποδείξει.Πρόσθεσε ταυτόχρονα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία».


Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα».Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κυρία Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα και προσθέτει ότι «φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα». 


Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση», αναφέρει η Κουμουνδούρου. Και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι».

Σχολιαστε