Απο μέρες χαράς,γιορτής, προσδοκίας μετέτρεψαν το Πάσχα των Ελλήνων σε ημέρες άγχους, θλίψης, μελαγχολίας, και εσωστρέφειας.

 Η ντροπή είναι όλη εκείνων που έχουν οδηγήσει τον λαό  σε εικόνες σαν κι αυτή της φωτογραφίας.

Είναι οι ίδιοι που αυτές τις μέρες θα κατακλύσουν τις οθόνες των τηλεοράσεων με την τάχα ευσεβή και ταπεινή παρουσία τους σε κάποια εκκλησία, με λόγια ”μεστά” και γεμάτα νόημα για το πνεύμα της εορτής της Ανάστασης! Οι θεομπαίχτες! Οι καννίβαλοι!


Είναι οι ίδιοι που κατάντησαν τις άγιες αυτές μέρες να είναι για τους έλληνες όχι μέρες χαράς,γιορτής, προσδοκίας αλλά ημέρες άγχους, θλίψης, μελαγχολίας, και εσωστρέφειας.


Είναι οι ”Ιούδες” που πρόδωσαν και προδίνουν καθημερινά τον λαό και την χώρα,..και αναρωτιούνται τάχα όπως εκείνος, ποιός να είναι άραγε αυτός που θα προδώσει τον λαό,υπονοώντας οι δωσίλογοι πως αν κάποιοι άλλοι αναλάβουν την εξουσία θα καταστρέψουν ό,τι τούτες οι μαριονέτες τάχα διέσωσαν!

Είναι τέλος, οι ίδιοι θρασύτατοι που σε έναν μήνα θα ζητήσουν απ’ τους πολίτες να τους στηρίξουν(!) στις εκλογές που έρχονται για να συνεχίσουν το ”θεάρεστο” έργο τους!

     Θα τολμήσουν να ζητήσουν στήριξη οι υπάνθρωποι από έναν λαό που κατέστρεψαν, και που μόλις θα έχει ”γιορτάσει” το χειρότερο Πάσχα μετά από εκείνα της Κατοχής.

     Μιάς άλλης Κατοχής, που όμως είναι σχεδόν ίδια με την σημερινή, την ύπουλη, την ανομολόγητη, την σχιζοφρενική,      ..που μόνον αυτοί που την δημιούργησαν και την εφάρμοσαν μπορούν να ”κατανοήσουν” και να δικαιολογήσουν!


     Ας διώξουμε απ’ τα ”δείπνα” μας τους Ιούδες..

     Ας τους κηρύξουμε ”αποτράπεζους” και αποσυνάγωγους!

     Τώρα είναι η ώρα, και η ευκαιρία!..

λουτρακι 1

Σχολιαστε