ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO: Η ΔΕΥΑΚ και Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ

Περιγραφή στο Video Χρόνης Προσαλέντης
Παραγωγή Αmazonios

Aπο τον ΙΟΥΛΙΟ του 2013 έχει επιληφθεί η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και το αρμόδιο τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής για διαρροή λυμάτων του αγωγού σε διάφορα σημεία του Βιολογικού Χρυσίδας στο ποτάμι (της Χρυσίδας) μέσω καναλιών που καταλήγουν στη Λίμνη Χαλικιόπουλου και στη παραλία Αγ.Νικολάου Περάματος.Η Υπηρεσία διαπίστωσε όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύουμε ότι σε δυο σημεία υπάρχει διαρροή λυμάτων σε κατοικημένες περιοχές σε χωράφια με κήπους και σε πηγάδια.Το πρώτο σημείο είναι όπως περνά ο αγωγός 50 μέτρα πίσω από το ΜΕΤΡΟ Μάρκετ και το δεύτερο σημείο στη Χρυσίδα πίσω από τα Ψυγεία Φαιτα.

Η ΔΕΥΑΚ του Δήμου Κέρκυρας ενημερώθηκε από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  με το αρ.πρωτ. εγγραφο 27879/10661/31/05/2013.Η ΔΕΥΑΚ με πρόεδρο τον κ.Πανδή και Δήμαρχο τον Γιάννη Τρεπεκλή μέχρι σήμερα ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ μετα δεν έχει διορθώσει τη διαρροή σε βάρος της υγείας των κατοικων οπου διέρχεται ο αγωγός του βιολογικού και έχει γράψει τους κατοίκους και Δημότες κανονικά.Το προβλημα που υπάρχει δεν περιγράφεται πέρα της οικολογικής καταστροφής αλλά και της έντονης δυσοσμίας που το καλοκαίρι είναι μεγαλύτερη.
Οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι ειδικότερα όσοι περνάνε περπατώντας για το σπίτι τους που αναγκαστικά πατάνε τα λύματα.Η ΔΕΥΑΚ δεν έχει κάνει αυτό που θα έπρεπε και το θέμα το παρουσιάζουμε και με εικόνα σε επιτόπιο έλεγχο που έκανε το blog Αμαζόνιος στη περιοχή. ΔΕΙΤΕ το VIDEO. 
TETOIΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ.Το μόνο που ξέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ είναι να λέει ότι νοιάζονται για το ΔΗΜΟΤΗ.
Η υπόθεση έχει κατατεθεί στον Συνήγορο του Πολίτη και στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας.ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ….
ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 100,1 09.00 με 10.00 στο Ραδιοφωνικό Αμαζόνιο με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη

1 comment

  1. Eνας από τους καταγγέλοντες (κ.Σεχάτης) δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Κέρκυρα ότι μολύνονται τα νερά των πηγών της Χρυσίδας από την διαρροή λυμάτων και ότι το μολυσμένο νερό φθάνει στα σπίτια των Δημοτών της Κέρκυρας!!!

    Απάντηση

Σχολιαστε