ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΛΕΫ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…15 νεκροί

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ) ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από την πρωινή επίθεση αυτοκτονίας σε τρόλεϊ στην πόλη Βόλγκογκραντ ενώ οι εικόνες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης είναι ανατριχιαστικές.Εν τω μεταξύ λίγες ώρες αργότερα στη Μόσχα άρχισε να εκκενώνεται η Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα μετά από τον εντοπισμό ύποπτης τσάντας.

 Η κατάσταση συναγερμού έληξε γρήγορα αφού οι αρχές διαπίστωσαν πως την τσάντα την είχε αφήσει μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα. Σύμφωνα με το Russia Today, ο δράστης που έκανε την επίθεση αυτοκτονίας φέρεται να είναι άντρας και όχι μία ακόμη μαύρη χήρα, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 15. Ανάμεσά τους φέρεται να είναι και μια έγκυος γυναίκα. Συνολικά νοσηλεύονται 27 άτομα εκ των οποίων δύο σε κρίσιμη κατάσταση. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Rossiya 24 channel το ένα εκ των δύο ατόμων που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι βρέφος περίπου έξι μηνών. Από χθες εκατοντάδες Ρώσσοι συρρέουν στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα για τα θύματα των δύο επιθέσεων. Ολα τα μέσα δημόσιας συγκοινωνίας στην πόλη έχουν παγώσει αφού η αστυνομία συνδέει τη σημερινή επίθεση με τη χθεσινή στον σιδηροδρομικό σταθμό. 
 Είναι προφανές για τις ρωσικές αρχές ότι οι επιθέσεις συνδέονται και με τους επερχόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στη Ρωσία.

Σχολιαστε