Αν δεν είστε κ.Τρεπεκλή σε διατεταγμένη υπηρεσία αποδείξτε το.Δεν συζητούν το θέμα χρηματοδότησης13 δις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Γιατί δεν το συζητούν?
 105 ΔΗΜΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 13 ΔΙΣ

Στο συρτάρι κρατούν την χρηματοδότηση 13 δις ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γ.Τρεπεκλής από την END που δίνει τη δυνατότητα να ξεχρεώσει ο Δήμος τις οφειλές του καθώς και οι Δημότες σε ασφαλιστικά Ταμεία , Εφορία και δάνεια στις Τράπεζες.

 Το τεράστιο αυτό ποσό δίνεται χωρίς εγγύηση  από πλευράς του Δήμου αλλά με εγγύηση του Επενδυτή.Η Κέρκυρα μπορεί να κατασκευάσει άμεσα Κοινωνικά ,Αναπτυξιακά και Ανταποδοτικά έργα. Όμως η Δημοτική αρχή από 10 Ιανουαρίου δεν έθεσε το θέμα προς συζήτηση ούτε η Αντιπολίτευση ρώτησε τη Δημοτική αρχή γι αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο 
Στις 25 Φεβρουαρίου οι πολίτες επανέρχονται με εξώδικο προς τον Δήμο Κέρκυρας που περιλαμβάνει εκ νέου το αίτημα με συνημμένο το πόρισμα του Δήμου Ιεράπετρας γι αυτό το πρόγραμμα που ενεκρίθη από το Δημοτικό τους Συμβούλιο.Το εξώδικο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Στασινός ενώ το πρώτο αίτημα είχε κατατεθεί (10 /01/14) στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου με υπεύθυνο τον κ.Ρίγγα Ιωάννη.

Αν δεν είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία αποδείξτε το. Βάλτε το θέμα για συζήτηση.Τι γίνεται δεν σας δίνει την άδεια η Τρόικα?

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

http://amazonioscorfu.blogspot.gr/2014/03/o-1003-end-10-01.html

Σχολιαστε