Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στον Σιωνισμό για να γενοκτονήσει τη Συρία..

Με αφορμή το πολεμικό Συμβούλιο των Α/ΓΕΝ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα για την Συρία για να αποφασίσουν ποιους χώρους θα χρησιμοποιήσουν και ποιες δυνάμεις  θα στείλουν για επιχειρήσεις στην Συρία, καθώς το ΝΑΤΟ αναμένεται να δημιουργήσει μια τεράστια θαλάσσια γέφυρα μεταφοράς των 150.000 δυτικών που βρίσκονται στον Λίβανο.

Και επειδή πρόκειται για μία σαφή  εμπλοκή της Ελλάδας  στην Συρία και τον Λίβανοκαι επειδή ηδη έχουν προεπιλεγεί τα πλοία που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση και ο ρόλος τους οπως να  σταλούν τουλάχιστον δύο φρεγάτες (η μία θα περιπολεί μεταξύ Κύπρου-Ρόδου) και αεροσκάφη ΑΣΕΠΕ EMP-145, τα οποία θα χρησιμοποιούν την βάση “Α.Παπανδρέου” στην Πάφο, ενώ πιθανότατα θα επιχειρούν και μαχητικά F-16 από την ίδια βάση.

Επειδή δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και ελληνικά αποβατικά σκάφη στην εκκένωση του Λιβάνου και επειδή Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στο Σιωνισμός για να γενοκτονήσει τη Συρία.. Επειδή οι Ανθέλληνες Σιωνόδουλοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στη γενοκτονία της Συρίας.  Επειδή ο  Ελληνικός λαός στερεί το ψωμί από τα παιδιά του για να τρέφει Κηφήνες – Εγκληματίες πολέμου, που θα είναι συνυπεύθυνοι για τη γενοκτονίας του αδερφού λαού της Συρίας .. εαν δεν αρνηθούν.


Όσοι Στρατιωτικοί έχετε λίγο Φιλότιμο, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ.. Μη γίνετε συνένοχοι.Μη συμπράξετε στο Έγκλημα.Είναι η ώρα να αποδείξετε ότι δεν είστε οι σφογγοκωλάριοι των πολιτικάντηδων…αλλά έχετε Τιμή που δεν κοστολογείται.Μην εξευτελίζεστε και μη ντροπιάζετε άλλο τους Έλληνες. 

Σχολιαστε