Αλλοι 5 με ουμπαλα και απελευθερώνεται η Χώρα από τα μνημόνια…

nikosnikolopoulos234Η απόφαση Νικολόπουλου  να αγνοήσει τον Πανο Καμμένο που του ζήτησε να παραιτηθεί αναμένεται να εχει σοβαρότατες συνέπειες στη σταθερότητα της κυβέρνησης υπαλλήλων της τετρατροικας αφου σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειτε ν ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές.Αυτη τη στιγμή υπάρχουν 154 κυβερνητικοί βουλευτές και αν και ο σακελαριδης ειχε ανδρικά μόρια και δεν παρέδιδε τη  έδρα του δεν ξέρουμε αν τελικά περνούσε το πολυνομοσχέδιο απόψε.Πάντως η βραδιά μπορεί να έχει εκπλήξεις…Ιδωμεν μήπως και απελευθερωθεί η Χωρα…Υπαρχουν άλλοι 5 με ουμπαλα να τελειώνουμε?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ…

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το βράδυ το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και κατ’ άρθρον και στο σύνολο του εξέφρασε με δηλώσεις του στην Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως είπε, «πράγματι θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα, αν καταψηφίσω το νομοσχέδιο, εφόσον είχαμε κατεβεί στις εκλογές με προμετωπίδα αυτή του νομοσχεδίου αυτού, δηλαδή ‘κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη’».

«Υποσχεθήκαμε όμως ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’, υποσχεθήκαμε λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα, δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα απο αυτά» πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι οι Αχαιοί (σ.σ η εκλογική του περιφέρεια) δίνουν ή αφαιρούν την βουλευτική έδρα και τόνισε ότι θα παραμείνει ασυμβίβαστος και απαράλλακτος, όπως τον γνωρίζουν οι ψηφοφόροι του και οι έλληνες πολίτες.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του, είπε οτι ο ίδιος δεν ζήτησε, ούτε πήρε καμία πρωτοβουλία και ανέφερε ότι σε συνομιλία του με τον κ. Καμμένο είπε ότι επιθυμία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (του οποίου είναι πρόεδρος) είναι «να κάνουμε μαζί κουπί σε παράλληλες διαδρομές», και πως αναγνώρισε ότι πρέπει «να βάλουμε πλάτη» στην σημερινή κυβέρνηση.

Τόνισε, ωστόσο, ότι «το αποτέλεσμα μετράει, και στο θέμα των κόκκινων δανείων ηττηθήκαμε».

Σχολιαστε