Αλλη μία συνέντευξη του Α.Σώρρα της END με στοιχεία αδιαμφισβήτητα. Η αλήθεια όμως σκοντάφτει στην ευρωπαϊκή μάφια, το ΔΝΤ και τους κυβερνητικούς υπαλλήλους τους: δηλαδή τους δικούς μας προδότες πολιτικούς…(video)

Την στιγμή όπου το Ελληνικό Κράτος μετά την κοροϊδία των Ευρωπαίων προσφεύγει σε έκτακτο δανεισμό ύψους 5 δις με πανάκριβα έντοκα γραμμάτια, ο Αρτέμης Σώρρας και εκπρόσωποι της  END συμμετείχαν σε νέα εκπομπή στο κανάλι “9″. Και βεβαίως τόσο ο κ. Σώρρας όσο και ο κ. Λαμπράκης αλλά και οι λοιποί εκπρόσωποι της END δεν διώκονται σε καμία χώρα.

Εξ αυτού και μόνον εκτιμώ ότι η παρακολούθηση του θέματος μέχρι την τελική του κατάληξη χρήζει προσεκτικής παρακολούθησης από τους πολίτες και εξακρίβωσης, από τις Κυβέρνησεις της Κύπρου και της Ελλάδος.
Η προσωπική μου άποψη για το όλον θέμα διαμορφώνεται προς το θετικότερο, μετά από ψηλάφηση των αποδεικτικών εγγράφων, μετά από συνάντησή που επεδίωξα  με τους παραπάνω.
Προτείνω στους Βουλευτές της Βουλής να επισκεφθούν τον νομικό σύμβουλο της END και του κυρίου Σώρρα, δικηγόρο κ. Παπαδάκη (γνωστής διεύθυνσης)  και να ελέγξουν τα σχετικά έγγραφα.
 Οφείλουν να αναλογιστούν ποια θα είναι η θέση τους στην περίπτωση που στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον αποδειχθεί το αληθές της προσφοράς των 600 δις δολαρίων της END προς την Ελλάδα καθ΄ην στιγμή  η χώρα έχει εξευτελιστεί, οδηγείται στην καταστροφή και η Ελληνική Βουλή  ψηφίζει μέτρα που οδηγεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην ανέχεια!  
Έχουν δύο δυνατότητες: είτε να φέρουν το θέμα στην Βουλή και να εγκαλέσουν την Ελληνική Κυβέρνηση για εξυπηρέτηση συμφερόντων, είτε να εγκαλέσουν τον κ. Α. Σώρρα και την END ως διαπράττων σωρεία κακουργημάτων.
Την συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο  και ιδιαίτερα μετά το 18ο λεπτό της εκπομπής.

Σχολιαστε