ΑΚΥΡΗ η ψήφιση των μέτρων…..Μας πάνε για παύση πληρωμών!!!

Διώξτε την Τροικα εγχώρια και εξωτερικού τώρα

Μπορεί να ψηφίστηκαν τα μέτρα – θάνατος με 153 ψήφους για το δήθεν Εθνικό Συμφέρον. Είναι όμως  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η εφαρμογή τους  και ΑΚΥΡΗ η διαδικασία  βάσει του Άρθου 28, παρ. 2.Αναφέρει το έξης: Άρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)


2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.Δηλαδή χρειάζονται 180.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Μας πάνε ΟΛΟΤΑΧΩΣ σε πτώχευση.Σας τα είχαμε  γράψει πριν λίγες μέρες.ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ και θα έχουμε στάση πληρωμών.Με το Αγγλικό δίκαιο που υπέγραψαν οι Προδότες θα έρθουν να κατασχέσουν τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας και τότε ο Ελληνας θα ξυπνήσει και θα τους βγάλει τ άντερα…….. Επόμενη κυβέρνηση αφού επικρατήσει το χάος θα είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!! Η Τουρκία θα επωφεληθεί για να εισβάλει σε νησιά του Αιγαίου …..

Σχολιαστε