Ακούραστοι οι εσωτερικοί προδότες(εσωτερική τροικα) Πουλούν ,τρομοκρατούν χαρατσώνουν …

Δεν συζήτησαν χτες το πακέτο μέτρων…Ετσι είπαν τα μνημονιακά συνεταιράκια…Αντίθετα.Συζήτησαν, λέει, κάποιον…”στρατηγικό σχεδιασμό“.Τρίχες, δηλαδή. Μαλακοπιτουριές.“Στρατηγική” πουτανιάς συζήτησανΠως θα εξαπατήσουν. Αλλη μιά φορά.Πως θα στολίσουν τη Βαρβαρότητα.

Πως θα μας τη σερβίρουν.

Τα χρώματα του περιτυλίγματος.Την…καρτούλα: φάτε την στο όνομα της πατρίδας!!Ανεξάντλητοι οι Εφιάλτες.Πουλούν, γαμούν, τρομοκρατούν.Ακούραστοι οι Προδότες.Κόβουν, χαρατσώνουν, φορολογούν. Ανεμπόδιστη η μνημονιακή ομερτά.Σφιχτοδεμένη, μπρατσωμένη, μοβόρα .Αλλά, κι…ΕΜΕΙΣ;;!!Κατίνες του κερατά.Κότες και πουλάκια. Θεατές. Αμέτοχοι. Θρασύδειλοι. Μαλάκηδες.Νούμερα. Τζιτζιφιόγκοι. Ντιντήδες.

Να μας χαιρόμαστε…Είναι κι αυτή μιά…στρατηγική!!Στρατηγική πουτανιάς!! Η δική μας!!

Ψάχνουν για ισοδύναμα εδω στην εσωτερική Τροικα αλλα η μεγάλη τροικα δεν τα δεχεται και τα απορίπτει ολα.Θελει κόψιμο μισθων και συντάξεων απο 600 ευρω και ανω…θελει κοψιμο σε ολα τα ειδικά μισθολόγια…και για το καλό μας θα τους κάνουν το χατήρι!!!

 

Ολα οσα γραφει το μνημόνιο θα τα ψηφίσουν για να αρχίσει η πτώση του Ευρώ μια σχεδιασμένη επανασταση γιατι ο Ελληνας ειναι ακόμη στο καναπέ του.

Σχολιαστε