Αισχρή διαπλοκή για να πέσει μαλακά το κτήνος!!! Του εφτιαξαν την κατάθεση

Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η απολογία του Πακιστανού και “συγκλονίζει”. Συγκλονίζει βέβαια αυτούς που δεν μπορούν να την διαβάσουν “νομικά” και δεν γνωρίζουν τι είχε πει κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς.


Έτσι, έκπληκτοι οι αξιωματικοί που εξεχνίασαν την υπόθεση βλέπουν με έκπληξη την “τούμπα” στα γεγονότα που βέβαια δεν ταιριάζει ούτε με τα στοιχεία που βρέθηκαν αλλά ούτε με την ομολογία του καθάρματος μετά την σύλληψη του.


Βλέπετε, ο Πακιστανός είχε παραδεχτεί στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι πρώτα κατακρεούργησε την κοπέλα και μετά ασέλγησε πάνω της. Όπως είχαμε αποκαλύψει λίγες ώρες μετά την ομολογία του, την βίαζε ενώ εκείνη ψυχορραγούσε.


Όλα τα άλλα, για το κινητό, την “φουκαριάρα την μάνα του” κλπ, είναι απόρροια της “σωστής καθοδήγησης” όσων προσπαθούν απεγνωσμένα να τον φυγαδεύσουν από την πρώτη στιγμή. Των τοπικών αρχών, των μεγαλοεκδοτών, των πράσινων παραγοντίσκων του λαθρονόμου που συντάχθηκε κατά απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης.
Λίγα κομμάτια όμως λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ του αίσχους, της αγιοποίησης δηλαδή των “μαχητών του Τζιχάντ”.Σχολιαστε