“Έσωσε” το έθνος, αλλά πάνω στη φούρια του διέφυγε ο λαός …

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ,ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ….

Ωραία η συλλογιστική του Ευάγγελου. Εφαρμόζουμε ένα σκληρό πρόγραμμα ύφεσης και λιτότητας που φέρνει φτώχεια και ανεργία.Αλλά είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε και ένα “προοδευτικό” πρόγραμμα ( το οποίο πότε και που θα εφαρμοστεί δεν μας ξεκαθαρίζει).
Πως θα γίνει προοδευτικό πρόγραμμα, ενώ θα εφαρμόζεται αυτή η αντικοινωνική πολιτική, μόνο η πολιτική μαεστρία του Ευάγγελου μπορεί να συλλάβει.


Πιστός στην πολιτική “πικράναμε το λαό αλλά σώσαμε το έθνος”. Πρόκειται για δημιουργικό εννοιολογικό διαχωρισμό του έθνους από το λαό, αντάξιο ενός καθηγητή συνταγματικού δικαίου. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, τα ίδια έλεγε και ο αποχωρήσας ΓΑΠ. Κι αυτός για το έθνος τα έκανε όλα. Άλλωστε την ίδια ακριβώς πολιτική δοξάζουν αμφότεροι.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ??? ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ….

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: “ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ” !!!

Σχολιαστε