Άρχισαν την κυβερνητική προπαγάνδα τα βοθροκάναλα ….Νίκο, κυρίες και κύριοι… κι άρχισε ν΄ απαριθμεί τις μεγάλες επιτυχίες του τεράστιου Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα!

ρεπόρτερ μουχρίτσα-Σπυράκη άρτι αφιχθείσα εκ Πεκίνου και απευθυνόμενη προς τον ελληνικό λαό πήρε το επίσημο της ύφος κι άρχισε ν΄ απαριθμεί τις μεγάλες επιτυχίες του…τεράστιου Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.«Νίκο, κυρίες και κύριοι…», κ.λπ, κ.λπ..

Γύρισε ο προδότης στη Χώρα που τον μεγάλωσε και την μετέτρεψε σε μπουρδέλο και τα παπαγαλάκια της «ενημέρωσης» άρχισαν να μεταδίδουν για τις τεράστιες επιτυχίες του δηλαδή μας παραμυθιάζουν για τα΄επιτεύγματα του!!!! Ξεπούλησε το πλούτο της Χώρας τις υποδομές που ήταν και  είναι ανίκανοι να τις αξιοποιήσουν και μετέτρεψαν το λαό σε σκλάβους των 300 ευρώ σε ξένες επιχειρήσεις !!! Τσάκισε τα μεροκάματα έδωσε μηδενικά δικαιώματα στο πολίτη του αρπάζει την περιουσία με φόρους όλα  τα βγάζουν στο σφυρί  και  αυτός μας βάζει στη κρεατομηχανή του κάθε επενδυτή. Μετέτρεψε σε σκλαβοπάζαρο της της Κίνας (αύριο κάποια αλλη χώρα) τους εργαζόμενους στην Ελλάδα και οι πουλημένοι Δημοσιοκάφροι διαφημίζουν την πραμάτεια του όπως και όλοι οι Γερμανοτσολιάδες ..

Πούλησε την αξιοπρέπεια μας και ήρθε να γιορτάσει με τα παπαγαλάκια των βοθροκάναλων… Ο μεγάλος πλασιέ της εθνικής αξιοπρέπειας μαζί με όλα τα πολιτικά του στηρίγματα και τς γλίτσες πατάει ενα λαό για να εξυπηρετήσει τη Νέα Ταξη πραγμάτων..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ


Υ.Γ Μην χάσετε το μπαράζ των επαινετικών δημοσιευμάτων  και των δελτίων που θα εχουμε σήμερα απο τα βοθροκάναλα για τον Γερμανοτσολιά μας 


Σχολιαστε