Άρχισαν τα Ρίχτερ στη ΝΔ ….

Με ένα twitter πριν λίγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κ.Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος περιγράφει την έκταση της ήττα της ΝΔ ακόμα και στις δημοτικές εκλογές μη αναγνωρίζοντας ότι κέρδισε η ΝΔ επειδή την Αθήνα την πήρε ο Γ.Καμίνης, την Θεσσαλονίκη ο Γ.Μπουτάρης, ενώ σαφώς δεν ανήκει στη ΝΔ, ούτε υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ ο Γ.Μώραλης στον Πειραιά και το ίδιο ισχύει και για την Πάτρα και τον Βόλο.
 
Πρακτικά μιλάει ο Κ.Καραμανλής. Και είναι «φαρμακερός»…
 
«Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας», έγραψε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter o Ευάγγελος Αντώναρος. 
 
Και συμπλήρωσε: «ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος».
 
Τι σημαίνει το παραπάνω; Οτι ξεκινά η αναζήτηση ευθυνών από την καραμανλική «πτέρυγα» για την ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές (πρώτη φορά αριστερό κόμμα έρχεται πρώτο σε όλη την Ελλάδα σε εθνικές ή σε ευρωεκλογές» και ότι οι εξελίξεις είναι μπροστά μας. Το έχουμε πει με σαφήνεια: Από σήμερα ξεκινά ο αγώνας για την διαδοχή στη ΝΔ.

Σε μια δήλωση-βόμβα (για τους μη γνωρίζοντες…), προχώρησε ο πρώην υπουργός της ΝΔ (και προ ημερών αποχωρήσας από το κόμμα) Θανάσης Γιαννόπουλος, προαναγγέλλοντας την απομάκρυνση του φον Αντωνάκη από την πρωθυπουργία και την αρχηγία της ΝΔ!

«Μετά τις εκλογές, την Κυριακή το βράδυ θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και η κεντροδεξιά θα πάρει άλλο βηματισμό. Εμείς, επιδιώκουμε να έχουμε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δείχνει ο Αντώνης Σαμαράς στην κοινωνία. Ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης; Θα είναι κάποιο. Δεν θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς».

Τι εννοεί ο… ποιητής; Είναι σαφές: υπάρχει οργανωμένη κίνηση ανατροπής εκ των έσω του φον Αντωνάκη, η οποία θα εκδηλωθεί απόψε το βράδυ, μόλις θα οριστικοποιηθούν τα ποσοστά των κομμάτων!!!


* Kαι η Ντόρα Μπακογιάνη επικοινώνησε με Κ.Καραμανλή για αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρα από την προεδρία της  ΝΔ

Σχολιαστε