Άναψαν τα αίματα μόλις είδαν τον Αδονι (τον Διεθνή ξεφτίλα) οι φοιτητές σε κολέγιο του Λονδίνου. Toυ άρπαξε το μικρόφωνο μετά από έντονο διάλογο (4 video)

Από την πρώτη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στην αίθουσα του κολεγίου Imperial College (Λονδίνο), το βράδυ της Κυριακής, που κλήθηκε να μιλήσει σε Έλληνες φοιτητές, τα αίματα άναψαν καθώς οι φοιτητές τον υποδέχτηκαν… «θερμά». Αρχικά μια κοπέλα του φώναξε: «εμείς σας πληρώσαμε να έρθετε εδώ; οι Έλληνες φορολογούμενοι;». 

Η κριτική στον Υπουργό Υγείας για το κόστος του ταξιδιού προκάλεσε την οργισμένη κραυγή κάποιου από το κοινό: «π@λι@κ@μμ@νι@» με τους φοιτητές που βρίσκονταν απέναντι από τον υπουργό να απαντούν: «σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν». Αμέσως επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα υπήρξαν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ φοιτητών και του υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε έναν εντονότατο διάλογο με φοιτητή και στο τέλος του πήρε το μικρόφωνο, αφού βεβαίως τον άφησε να κάνει το σχόλιο του
Ο Άδωνις επιτίθεται σε ακροατή που ήθελε να… από stefanelonikitelo

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε καλό να χειροδικήσει (!) κατά φοιτητή ακροατή της ομιλίας του στο  Imperial College του Λονδίνου.

Αυτός κατέβηκε από το βήμα άρπαξε τον πρώτο που βρήκε κοντά του από το πέτο και άρχισε να τον ταρακουνάει δεξιά κι αριστερά βρίζοντάς τον (!) ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκε η επέκταση του επεισοδίου!
Αυτή την εικόνα δίνει Ελληνας υπουργός του Μνημονίου και μάλιστα «γενίτσαρος»:Από πολέμιος, φανατικός οπαδός της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας…


Σχολιαστε