Άγριο ξύλο στη Βουλή.Ο γιος του Μπαλτακου όρμησε σαν ταύρος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Το video και οι προεκτασεις

Ο υιός Μπαλτάκος ήταν στο γραφείο του πατέρα του την ώρα που έσκασε η βόμβα με την συνομιλία με τον Κασιδιάρη.

Ο νεαρός που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ μπούκαρε στα γραφεία του κόμματος και άρχισε να φωνάζει “Πουσταράδες , γαμιολ…. την στήσατε στον πατέρα μου”.
Εκείνη την ώρα, όπως διαβάζουμε στα parapolitika, βγήκε έξω ο Ματθαιόπουλος και μόλις τον είδε ο Μπαλτάκος του έριξε μια πολύ δυνατή κλωτσιά και άρχισε να πέφτει το πολύ ξύλο, αφού όσοι ήταν μέσα στα γραφεία βγήκαν έξω και έγινε χαμός
Στο site της Χ.Α αμέσως μετά το συμβάν ανάρτησαν την παρακάτω ανακοίνωση:
Πριν από λίγο σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Νεαρό άτομο προσέγγισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρβανίτη, Κούζηλο και Ζησιμόπουλο και αφού τους έβρισε χυδαία, χτύπησε τον κ. Μιχάλη Αρβανίτη.
Αυτήν την στιγμή κατατίθεται άμεσα μήνυση στο Φρουραρχείο της Βουλής, ώστε ο παρακρατικός της χούντας Σαμαρά να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Μετά την άρση ασυλίας σήμερα του Ηλία Κασιδιάρη από την Βουλή ,είχε γίνει ….συνεννόηση της μεταξύ της Αντιτρομοκρατικής και της Εισαγγελίας .

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ανακρίτριες Δημητροπούλου και Κλάπα είχαν σκοπό μετά την άρση ασυλίας, να στείλουν κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή προκειμένου να συλλάβουν τον Ηλία Κασιδιάρη και να τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία για να πάρει 5μερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο βουλευτής της Χ.Α το γνώριζε και έβγαλε το βίντεο στον αέρα βάζοντας “φωτιά” στο πολιτικό σύστημα. Όπως αντιλαμβάνεστε έχει δημιουργηθεί μείζον πολιτικό θέμα μετά την προβολή του μαγνητοσκοπημένου βίντεο. Στη ΝΔ παίζουν μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ τους με την κατάσταση να είναι αυτή τη στιγμή ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Ο Βενιζέλος απειλεί ότι θα αποχωρήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά και μερίδα βουλευτών και στελεχών της ΝΔ απαιτούν από τον Σαμαρά να πάρει θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε, αλλιώς να πάει για εκλογές.

Αυτός ήταν ο λόγος λοιπόν που ο Κασιδιάρης επέλεξε αυτή τη δεδομένη στιγμή για να αποκαλύψει το βίντεο , διότι η Αντιτρομοκρατική θα πήγαινε στη Βουλή μετά την άρση ασυλίας να τον συλλάβει για να πάρει 5μερη προθεσμία να απολογήθει.

Γι αυτο το έκανε για να μην συλληφθεί. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από λίγο για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού με βάσει το αρ 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα . Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα είναι πιθανόν να συλληφθεί ο βουλευτής ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές κάθειρξης έως δέκα έτη. Νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο ότι το αδίκημα της υποκλοπής αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου περί μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος. Αντιθέτως εκείνο της χρήσης υλικού από παγιδευμένες συνομιλίες θεωρείται ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη.

Με εντολή Βαρβιτσιώτη

Πριν από λίγο με εντολή του αρμόδιου υπουργού Ναυτλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον αρχηγό του Λιμενικού, ξεκινάει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον υιό Μπαλτάκο. Ταυτόχρονα ο νεαρός Μπαλτάκος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ φεύγει από την υπηρεσία του. 


Δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα parapolitika.gr τον καυγά μεταξύ του γιου του Τάκη Μπαλτάκου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στους διαδρόμους του πρώτου ορόφου του κοινοβουλίου.

Σχολιαστε